Skip to main content

Ικανοποίηση Τσίπρα για το περιφερειακό συνέδριο στην Κοζάνη

Η τοπική κοινωνία της δυτικής Μακεδονίας υποδέχθηκε θερμά τόσο τη διαδικασία διαλόγου όσο και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, είπαν πηγές του Μαξίμου

Με ικανοποίηση γέμισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα κυβερνητικά στελέχη το 1ο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση που πραγματοποιήθηκε χθες στη δυτική Μακεδονία, στην Κοζάνη, σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ, οι ίδιες πηγές εξήγησαν: «Η, πέραν των προσδοκιών, συμμετοχή φορέων (πάνω από 150 σημειωτέον), η εποικοδομητική διάθεση συμβολής στο διάλογο με προτάσεις και η θετική διάθεση για μια δημιουργική πορεία εξόδου από την κρίση, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά των εργασιών του συνεδρίου».

«Η τοπική κοινωνία της δυτικής Μακεδονίας υποδέχθηκε θερμά τόσο τη διαδικασία διαλόγου όσο και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Με τον Αλέξη Τσίπρα να επισημαίνει ότι η επιτυχία θα κριθεί στη βάση της αποτελεσματικής εφαρμογής του σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης», κατέληξαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού.