Skip to main content

Ικανοποίηση Μπάιντεν για ανταλλαγή κατασκόπων με τη Ρωσία

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ανταλλαγή κατασκόπων μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας, μολονότι η αμερικανική πλευρά «πήρε» μόνο τέσσερα άτομα ενώ αναγκάστηκε να «παραδώσει» δέκ
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ανταλλαγή κατασκόπων μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας, μολονότι η αμερικανική πλευρά «πήρε» μόνο τέσσερα άτομα ενώ αναγκάστηκε να «παραδώσει» δέκα στη Ρωσία.

«Πήραμε πίσω τέσσερις καλούς», είπε ο Μπάιντεν στην εκπομπή του Τζέι Λένο, το βράδυ της Παρασκευής. Όσο για τους δέκα που δόθηκαν στη Ρωσία «βρίσκονταν εδώ για πολύ καιρό αλλά δεν είχαν κάνει και πολλά πράγματα», υποστήριξε.

Όταν ο Λένο του έδειξε μια προκλητική φωτογραφία της Άννας Τσάπμαν, η οποία έχει κατηγορηθεί για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας και ήταν μεταξύ των «δέκα», ο αντιπρόεδρος του απάντησε με χιούμορ, δείχνοντας πόσο ετοιμόλογος είναι:

«Να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν δική μου ιδέα να τη στείλουμε πίσω», είπε, προσθέτοντας: «Νόμιζα ότι θα στέλναμε τον Ρας Λίμπο», τον υπερσυντηρητικό ραδιοφωνικό παραγωγό που είναι σε συνεχή κόντρα με τους Δημοκρατικούς.