Skip to main content

Οικονόμου: Κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ για τη σταθερότητα της χώρας

Μια χώρα που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, είναι αδιανόητη σπατάλη δυνάμεων να κάνεις εκλογές, δήλωσε ο υποψήφιος Επικρατείας της ΝΔ.

Τη δυνατότητα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης να ηγηθεί μίας κυβέρνησης με κορμό τη Νέα Δημοκρατία για να διασφαλίσει «με σταθερότητα την πορεία της χώρας στην έξοδο από την κρίση» επισήμανε ο υποψήφιος Επικρατείας του κόμματος Βασίλης Οικονόμου.

Μιλώντας στον Alpha 989 ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στο μεταναστευτικό τόνισε ότι «μια κυβέρνηση με αρχηγό τον Μεϊμαράκη μπορεί να δημιουργήσει με ανθρωπιστικό και ομαλιστικό τρόπο, γιατί κυνηγάμε το πρόβλημα και όχι ανθρώπους ,τους όρους για να αντιμετωπιστεί».

«Πρόκειται για ανθρωπιστική κρίση που αφορά όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Δεν είναι πάρε κόσμε τα χρήματα. Οκτώ  μήνες η κυρία Τασία δεν το έκανε . Δεν έπρεπε να στείλουμε μήνυμα ‘’ελάτε γιατί είμαστε χώρα διέλευσης’’»,  πρόσθεσε.

«Σε μια χώρα που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, είναι αδιανόητη σπατάλη δυνάμεων να κάνεις εκλογές. Κάποιοι πολιτικοί, όπως ο Τσίπρας, νομίζουν πως έχουν την πολυτέλεια της σπατάλης» δήλωσε.