Skip to main content

Ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο λιμάνι του Ηρακλείου

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι η ηλικιωμένη γυναίκα να έπεσε μόνη της στο λιμάνι για να κόψει το νήμα της ζωής της.

Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στις αρχές καθώς μία ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν σήμερα στη 1 το μεσημέρι όταν περαστικοί άνδρες εντόπισαν το πτώμα της ηλικιωμένης να επιπλέει στο σημείο όπου δένουν τα δύο πλοία της γραμμής.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές με άνδρες του λιμενικού να ανασύρουν την άτυχη γυναίκα και να την παραδίδουν στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Ο γιατρός και οι διασώστες δεν μπορούσαν να δώσουν την παραμικρή βοήθεια στην ηλικιωμένη καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι η ηλικιωμένη γυναίκα να έπεσε μόνη της στο λιμάνι για να κόψει το νήμα της ζωής της.

Σε αυτή την πιθανότητα οδηγήθηκαν οι άνδρες του λιμενικού καθώς κατά την πρώτη αυτοψία που διενέργησαν στον χώρο του λιμανιού είδαν δύο παντόφλες να βρίσκονται στο σημείο όπου - εικάζεται - ότι έπεσε η γυναίκα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψία - νεκροτομής, τα αποτελέσματα της οποίας, αναμένουν να δώσουν «φως» στην υπόθεση.