Skip to main content

Ηλιοφάνεια και τοπικές βροχές - Έως 35 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στη δυτική Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θράκη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αρχικά αναμένεται αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-3 και το απόγευμα πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.