Skip to main content

Ημέρα Καριέρας διοργανώνει το Porto Carras Grand Resort

Η εταιρεία προσκαλεί σε Ημέρα Καριέρας για τη στελέχωση του συνόλου των τμημάτων του συγκροτήματος την τουριστική περίοδο 2018.

Ημέρα Καριέρας διοργανώνει στις 8 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη το Porto Carras Grand Resort στο Ξενοδοχείο Daios Luxury Living (Λεωφόρος Νίκης 59, 54622) από τις 11:00 έως τις 20:00. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η στελέχωση του συνόλου των τμημάτων του συγκροτήματος την τουριστική περίοδο 2018.

«Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort αποτελεί έναν συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και ιστορικής κληρονομιάς που συνεχίζει να εξελίσσεται», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η επιχείρηση και συνεχίζει: «Περιλαμβάνει δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων, καζίνο, κέντρα θαλασσο-θεραπείας, γήπεδο γκολφ, μαρίνα, κτήμα – οινοποιείο και πολλές άλλες εγκαταστάσεις».

«Το μήνυμα μας "Paradise does exist" εκφράζει την επιθυμία μας να προσφέρουμε στον επισκέπτη την εμπειρία ενός επίγειου παραδείσου και το εργατικό δυναμικό είναι το κλειδί αυτής της επιτυχίας. Πολυβραβευμένοι και αναγνωρισμένοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, ενδιαφερόμαστε για την προσέλκυση προσωπικού το οποίο με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του θα προσφέρει στους επισκέπτες του συγκροτήματός μας τη μοναδική εμπειρία 5άστερης ξενοδοχειακής διαμονής και υπηρεσιών», αναφέρει η εταιρεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εργασιακή εμπειρία στο συγκρότημα, προσφέρει την ευκαιρία για μια σταδιοδρομία που θα αποτελέσει μία ευχάριστη επαγγελματική πρόκληση και πηγή προσωπικής ικανοποίησης.

«Κύριο μέλημά μας είναι να σας εμπνεύσουμε, να συμβάλουμε στην ανάπτυξή σας και να σας ενθαρρύνουμε να προβάλλετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τα στελέχη μας και να ανακαλύψτε τις προοπτικές για καριέρα στο πληρέστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ελλάδος!», καταλήγει η ανακοίνωση.