Skip to main content

INNOVAthess:Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3o meetup επαγγελματιών

Το INNOVAThess είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα το οποίο γεννήθηκε από πρωτοβουλία επαγγελματιών για επαγγελματίες .

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο επαγγελματικό meetup του INNOVAthess «I Found my pαrtner», που διοργανώθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 20:15, στο Biscotto coffe+ στο Mediterranean Cosmos.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κατά την οποία παρευρέθηκαν πλήθος επαγγελματιών και επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ελλάδος, παρουσιάσθηκαν τα έως τώρα αποτελέσματα της πορείας του INNOVAthess, της πρώτης «δεξαμενής συνεργασιών» στη Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης ανακοινώθηκαν οι επόμενες δράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Δημητρακόπουλος εμπνευστής αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας διαδικτυακής πλατφόρμας δικτύωσης, «η οποία λειτουργεί στα  πρότυπα διεθνών social networks όπως δήλωσε χαρακτηριστικά».

Παράλληλα, στην εκδήλωση μέσω μιας ευρηματικής διαδικασίας οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απευθύνουν έξυπνες ερωτήσεις στον επαγγελματία που καθόταν δίπλα τους με σκοπό να σπάσει ο πάγος μεταξύ τους και να καταφέρουν να οδηγηθούν σε μια επαγγελματική κουβέντα γύρω από το σύγχρονο επιχειρείν και τις συνεργασίες.

Τέλος, το 3o meetup του INNOVAthess, ολοκληρώθηκε με ανοικτή συζήτηση και δικτύωση μεταξύ των επαγγελματιών και έδωσε ραντεβού για τις επόμενες δράσεις του οι οποίες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το INNOVAThess, είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα, γεννήθηκε από πρωτοβουλία επαγγελματιών για επαγγελματίες επιδιώκοντας τη δικτύωση και πιστεύοντας ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από τη συνεργασία καθώς με συλλογική δουλειά επιτυγχάνεται η διαφορά.

Ο σκοπός του INNOVAThess είναι να προσφέρει σε όλα τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής από όλους τους κλάδους της οικονομίας, την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας τους, να αναπτύξουν και ίσως να συνδυάσουν τη δραστηριότητα τους βελτιώνοντας έτσι τη θέση τους στις αγορές εσωτερικού και εξωτερικού και να δημιουργήσουν μαζί ανταγωνιστικά προιόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνογνωσίας και αξίας προωθώντας τα στις αγορές.