Skip to main content

Ιντζόγλου: Ακούσιο το χέρι, θεωρώ πως δεν ήταν πέναλτι

Παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτερα σε φυσική κατάσταση, θα βρούμε ρυθμό και πάμε καλύτερα, υπογράμμισε ο μέσος του Ηρακλή.

Για την φάση του πέναλτι στην οποία και πρωταγωνίστησε χθες δίνοντας τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λευτέρης Ιντζόγλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis».

Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis 95,5 fm:

Για τη φάση του πέναλτι στην οποία ήταν πρωταγωνιστής: «Θεωρώ δεν ήταν πέναλτι. Ήταν ακούσιο. Γλίστρησε ο Μπαρτολίνι και στη συνέχεια και εγώ και πέφτοντας βρήκα τη μπάλα με το χέρι και δεν έπρεπε ο διαιτητής να δώσει πέναλτι. Αυτή η φάση έδωσε μεγαλύτερη ψυχολογία στον Ολυμπιακό μας πίεσε και κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ».

Για το αν πίστευαν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη: «Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς και ειδικά μετά το 1-1, όμως λίγο η κούραση και λίγο η πίεση του Ολυμπιακού μας οδήγησε στην ήττα».

Για τις κράμπες στο τέλος: «Πιστεύω αυτό οφείλεται ότι ήρθαν πολλά παιδιά αργά στην προετοιμασία. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτερα σε φυσική κατάσταση, θα βρούμε ρυθμό και πάμε καλύτερα».

Για το ότι σας έχουν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό: «Έχουμε πεισμώσει και γι΄αυτό δουλεύουμε συνεχώς για να τους βγάλουμε ψεύτες και οφείλουμε να τους δείχνουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε τα διοικητικά προβλήματα να τα αφήνουμε έξω από τα αποδυτήρια, αλλά άνθρωποι είμαστε και μας επηρεάζουν. Όμως από τη στιγμή που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο τα ξεχνάμε όλα».

Για το περιστατικό με τον Ντεγκρά: «Λάθη γίνονται και δεν χρειάζεται να αντιδράει κάποιος έτσι».