Skip to main content

Ιντζόγλου: Δικαιωμένος που ήρθα στον Άρη, στόχος η άνοδος (video)

Ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς με τον Απόλλων ευχόμενος η νέα χρονιά να φέρει τo σύλλογο στη Super League

Για την επανέναρξη της Football League, την επιλογή του να έρθει στον Άρη αλλά και την συνεργασία του με τον Χουσείν Μουμίν μίλησε στη media day του συλλόγου μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος των «κιτρινόμαυρων»:

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, αυτή η χρονιά να φέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το 2018 με μία νίκη. Ξεκουραστήκαμε και δουλέψαμε αρκετά για αυτό το ματς και θεωρώ πως είμαστε έτοιμη για το συγκεκριμένο ματς».

Για τις δύο σερί ισοπαλίες: «Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν λέγαμε πως θα είχαμε 7 νίκες και 2 ισοπαλίες, όλοι θα ήμασταν ευτυχισμένοι. Ειδικά στο ματς με τον ΟΦΗ αξίζαμε τη νίκη, στο Αίγιο παρά τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Έχουμε θέσει τις βάσεις για την άνοδο, μέχρι στιγμής».

Για τον κόσμο: «Εννοείται ότι πιστεύουμε πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας για να πάρουμε το ματς».

Για την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Εκ του αποτελέσματος αισθάνομαι δικαιωμένος. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, έχουμε δεθεί αρκετά»

Για τη συνεργασία του με τον Μουμίν: «Εχουμε δέσει αρκετά καλά, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Παίζοντας τόσα παιχνίδια, η συνεργασία μας είναι πολύ καλή. Μάθαμε ο ένας τον άλλον».

Για το πώς βλέπει το μέλλον του, αν θέλει να είναι και στη Super League: «Εννοείται, αυτός ήταν ο στόχος μας. Γι' αυτό και ήρθαν αρκετά παιδιά στην ομάδα. Με αυτή τη λογική υπογράψαμε οι περισσότεροι δύο χρόνια συμβόλαιο».