Skip to main content

Ιντζόγλου: Σώσαμε αγωνιστικά τον Ηρακλή και τον έριξαν στα γραφεία

«Αυτό που αξίζει κάθε ομάδα το δείχνει μέσα στο γήπεδο, είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε», δήλωσε για τον υποβιβασμό του «Γηραιού» ο Αθηναίος μέσος

Για την απόφαση του διαιτητικού της ΕΠΟ με την οποία υποβιβάζεται ο Ηρακλής μίλησε ο Λευτέρης Ιντζόγλου που βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Χαρακτηριστικά, ο Αθηναίος μέσος δήλωσε:

«Μεγάλο ρόλο έπαιξε η έλευση του Παύλου Μυροφορίδη στον Άρη και η παρουσία του. Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες, όπως και ο Ηρακλής άλλωστε, και δίνει τον αγώνα του να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Σ’ αυτή την προοπτική είμαστε σύμφωνοι όλα τα παιδιά που έχουμε δώσει τα χέρια».

Για τον Δημήτρη Σπανό:

«Είχα συνεργαστεί πολύ λίγο πριν 10 χρόνια όταν ήμουν στον Βύζαντα Μεγάρων στη Γ’ Εθνική. Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια θα έχει περισσότερες γνώσεις. Την τωρινή του δουλειά δεν την ξέρω. Μόνο σαν αντίπαλο τον είχα».

Για τον Ηρακλή:

«Για τον Ηρακλή, δεν είχε ανταπόκριση ο αγώνας που κάναμε. Σώσαμε την ομάδα αγωνιστικά και την έριξαν στα δικαστήρια και στα γραφεία. Αυτό που αξίζει κάθε ομάδα το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Εφ’ όσον δεν υπάρχει κάτι σε νόμο γραπτό το θεωρήσαμε απαράδεκτο αυτό που έγινε».