Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΥΠ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: ΑΜΙΣΘΙ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ Ο ΠΑΠΠΑΣ - ΧΥΔΑΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ, ας το καταλάβουν στη ΝΔ που κόπτονται για τα προνόμια των χαϊδεμένων παιδιών τους, λέει το υπουργείο.

Απάντηση στην κριτική που δέχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου του ΔΣ του κρατοποιημένου ΟΑΣΘ απάντα το υπουργείο Μεταφορών.

«Ας το καταλάβουν μια και καλή στη ΝΔ, που κόπτονται να διατηρήσουν τα προνόμια των χαϊδεμένων παιδιών τους στον ΟΑΣΘ. Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και αυτό είναι κεντρική επιλογή και κεντρικό μήνυμα. Για αυτό και τοποθετήθηκε εκεί ένα ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά» τονίζει σε ανακοίνωση του. 

Αναλυτικά, για τον Στέλιο Παππά, υπογραμμίζει ότι είναι οικονομολόγος με μακρά εμπειρία, πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με συνεχείς αγώνες για την κοινωνία και τη Δημοκρατία στον τόπο, και σε αντίθεση με τους μέχρι τώρα μετόχους και επικεφαλής του μορφώματος του ΟΑΣΘ, θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή.

«Οι χυδαίες επιθέσεις της ΝΔ και των συνοδοιπόρων της δεν θα ακυρώσουν σε καμία περίπτωση την απόφαση της κυβέρνησης, να καθαρίσει τη δυσωδία δεκαετιών ώστε να μάθει ο Ελληνικός λαός τι πλήρωνε και σε ποιους επί χρόνια ολόκληρα, για να συντηρούνται οι κομματικοί στρατοί της ΝΔ και των εκλεκτών της. Κατανοούμε απόλυτα την ανησυχία της ΝΔ για τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν και τότε θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση της» επισημαίνει τέλος το υπουργείο. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ