Skip to main content

Υπεύθυνη cafe-bar: Η αλήθεια για το συμβάν με τους οπαδούς της Ντιναμό

Η υπεύθυνη του cafe-bar «Ruins» υπογραμμίζει πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός αλλά ούτε και εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημα

Την δική της, διαφορετική εκδοχή αναφορικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σήμερα το μεσημέρι στο Κολωνάκι με την εμπλοκή Ουκρανών οπαδών της Ντιναμό Κιέβου και Ρώσων δίνει η υπεύθυνη του cafe-bar «Ruins».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη Voria.gr, η υπεύθυνη του καταστήματος θέλησε να υποβαθμίσει την έκταση την οποία πήρε το περιστατικό αναφέροντας:

«Περίπου 7-8 Ουκρανοί έτρωγαν στο μαγαζί και αφού ολοκλήρωσαν το γεύμα τους, πλήρωσαν κανονικά και έφυγαν από το κατάστημα. Βγαίνοντας από αυτό, τους περίμεναν 25 Ρώσοι στη συμβολή των οδών Τσακάλωφ και Πατριάρχου Ιωακείμ με αποτέλεσμα οι Ουκρανοί να επιστρέψουν στο κατάστημα προσπαθώντας να προστατευτούν» ξεκαθαρίζει συνεχίζοντας: «Οι Ρώσοι προσπαθούσαν να εισβάλλουν στο μαγαζί με τους Ουκρανούς να βρίσκονται από μέσα προσπαθώντας να κρατήσουν κλειστή την πόρτα, κάτι που τελικώς δεν κατάφεραν με αποτέλεσμα να υπάρξει μικρή συμπλοκή ενώ πετάχθηκαν τασάκια και ποτήρια. Δεν ισχύουν τα όσα γράφονται περί φθοράς τζαμαριών ή άλλων υλικών ζημιών στο μαγαζί».

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, -«ήρθαν μέσα σε 3΄» αναφέρει χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.