Skip to main content

ΥΠΟΙΚ: Ακόμη και η διαστρέβλωση θα έπρεπε να έχει όρια

Πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι τα Παραπολιτικά, σε σημερινό τους δημοσίευμα, διαστρεβλώνουν πλήρως τις τοποθετήσεις ​μελών στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ .

«Ακόμη και η διαστρέβλωση θα έπρεπε να έχει όρια» επισημαίνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών απαντώντας σε δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» σχετικά με την τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η εφημερίδα Παραπολιτικά, σε σημερινό της δημοσίευμα διαστρεβλώνει πλήρως τις τοποθετήσεις μελών στην ΚΕ του κόμματος, παρουσιάζοντας τοποθετήσεις τους ως προσωπικές επιθέσεις μεταξύ υπουργών. Βαπτίζει, μάλιστα, “πολιτική” ακόμα και μια τεχνοκρατική ενημέρωση για τις συχνότητες» συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές. 

Σημειώνεται ότι το δημοσίευμα έγραφε ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε σε «μυστικά νταραβέρια υπουργών με επιχειρηματίες, για αναξιοκρατικές επιλογές στο χώρο της δικαιοσύνης, για ρουσφετολογικούς μηχανισμούς στην διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών και για αχρείαστες παρεμβάσεις, δίχως δημοκρατική νομιμοποίηση, στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».