Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
x

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΓΔΜ: ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΙΚΗΤΗ

Η Ραντμίλα Σεκερίνσκα αναφέρει ότι κανένας από τους δυο δε θα βγει από αυτή τη διαμάχη με μία λύση ως νικητής. Όλοι θα υποστούμε κριτική

Τη θέση ότι στο ενδεχόμενο συμφωνίας Αθήνας - Σκοπίων για το ζήτημα της ονομασίας κανείς δεν θα στεφθεί απόλυτος νικητής εξέφρασε η υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ, Ραντμίλα Σεκερίνσκα. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Ραντμίλα Σεκερίνσκα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «κανένας από τους δυο δε θα βγει από αυτή τη διαμάχη με μία λύση ως νικητής. Όλοι θα υποστούμε κριτική». 

Η πολιτικός του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος του Ζόραν Ζάεφ τονίζει ωστόσο πως η «λήψη απόφασης σημαίνει ευθύνη. Μεγαλύτερη ευθύνη, η μη λήψη απόφασης» επισημαίνει.

Aπό την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, Μπούγιαρ Οσμάνι, αναφερόμενος στο  συλλαλητήριο της Αθήνας, σημείωσε ότι αυτό αποτελεί μέρος του πολιτικού διαλόγου που διεξάγεται με διάφορες μορφές και είναι κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα, ωστόσο, όπως σημείωσε, δεν πρέπει να επηρεάσει τη διαδικασία επίλυσης του θέματος της ονομασίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ