Skip to main content

Ιπποδρομίες ΑΕ: Συνεργασία με τη βρετανική GBI Racing

Έγινε η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας των δύο εταιρειών. Οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να ποντάρουν στις κούρσες σε Βρετανία και Ιρλανδία.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της εταιρείας Ιπποδρομίες Α.Ε., θυγατρικής του ΟΠΑΠ, με τη GBI Racing, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιπποδρομιών στον κόσμο.

Η παρουσίαση έγινε στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών στο Μαρκόπουλο και το «παρών» έδωσαν αρκετοί λάτρεις των ιπποδρομιών.

Η συνεργασία των ελληνικών ιπποδρομιών με την GBI Racing, που ανεπίσημα έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς, θεωρείται σημαντική, αφού δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες λάτρεις των ιπποδρομιών και του στοιχήματος να ποντάρουν στις 12.000 κούρσες που γίνονται σε Βρετανία και Ιρλανδία.

«Είμαστε σίγουροι ότι από αυτήν τη συνεργασία οι ελληνικές ιπποδρομίες έχουν μόνο να κερδίσουν», είπε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της «Ιπποδρομίες ΑΕ», Οδυσσέας Χριστοφόρου, καλωσορίζοντας παράλληλα τη συνεργασία με τη GBI Racing.

«Η GBI Racing είναι μια εταιρεία-παράδειγμα προς μίμηση και θα βοηθήσει τις ελληνικές ιπποδρομίες στον στόχο τους για αναγέννηση και ανάπτυξη των ιπποδρομιών. Είναι σημαντικό ότι έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα η ανάπτυξη του εντυπωσιακού αυτού αθλήματος», πρόσθεσε ο κ. Χριστοφόρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η British Champions Day που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.