Skip to main content

Ηράκλειο: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Ευγένιου Γκέραρντ (φωτο)

Ο 77χρονος προπονητής, που δήλωνε Ολλανδός στην καταγωγή, αλλά Κρητικός στην ψυχή, πέθανε στο σπίτι του το πρωί της Τρίτης

Πλήθος κόσμου πήγε χθες στο σπίτι του Ευγένιου Γκέραρντ στο χωριό Ελιά, στο Ηράκλειο Κρήτης, για να προσκυνήσει τη σορό του, που τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, πριν το τελευταίο αντίο στις δύο σήμερα το μεσημέρι.

Το φέρετρο έφτασε στο σπίτι που έζησε ο Γκέραντ τα τελευταία χρόνια της ζωής του, τυλιγμένο με τη σημαία του ΟΦΗ. Ο 77χρονος, που δήλωνε Ολλανδός στην καταγωγή, αλλά Κρητικός στην ψυχή, πέθανε στο σπίτι του το πρωί της Τρίτης. Ήταν ο μακροβιότερος προπονητής σε πάγκο ελληνικής ομάδας καθώς έμεινε στον ΟΦΗ από το 1985 μέχρι το 2000.

Ο Μανώλης Παπαδάκης, γιος της συζύγου του Γκέραραντ, μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook σημείωσε χθες:

«Σαν οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ σας ευχαριστούμε όλους για τον Σεβασμό και την Αγάπη σας προς εκείνον και την στήριξη σας σε εμάς!

» Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Ευγένιος θα είναι σήμερα στο σπίτι του στην Ελιά από τις 18:00 και η κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 14:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Ελιά. Από τις 12:00 θα βρίσκεται στον Ναό για λαϊκό προσκύνημα».