Skip to main content

Ηρακλής: Εγκαταστάθηκε τηλέφωνο, ίντερνετ και φαξ στη Μίκρα

Οι άνθρωποι του «Γηραιού» ανακοίνωσαν πως άνοιξε ο τραπεζικός λογαριασμός ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία διάθεσης καρτών διαρκείας μέσω αντικαταβολής

Τη λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλάνιζε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή και πλέον μπορεί να φέρει έσοδα στα ταμεία της ομάδας ανακοίνωσαν σήμερα οι ιθύνοντες του «Γηραιού».

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου ανακοίνωσαν πως άνοιξε ο τραπεζικός λογαριασμός ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της διάθεσης καρτών διαρκείας μέσω αντικαταβολής.

Παράλληλα ενημερώνουν πως τα γραφεία της Μίκρας είναι πλέον «πλήρως λειτουργικά» καθώς εγκαταστάθηκε τηλέφωνο, ίντερνετ και φαξ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κυανόλευκη» ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που χρειαζόμασταν για να ξεκινήσει η διαδικασία της διάθεσης καρτών διάρκειας μέσω αντικαταβολής άνοιξε στο όνομα του Σωματείου.

Από αύριο θα μπορείτε όσοι ενδιαφέρεστε να τις προμηθευτείτε. Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι το 2310 207715 και εντός λίγων ημερών, που θα έχουν τακτοποιηθεί κάποιες εκκρεμότητες όσον αφορά τα ωράρια λειτουργίας, θα μπορείτε να τηλεφωνείτε και στα γραφεία της Μίκρας στο τηλέφωνο 2311829171.

Θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση επί του θέματος αυτού. Επίσης τα γραφεία της Μίκρας έγιναν πλέον πλήρως λειτουργικά με την εγκατάσταση τηλεφώνου ίντερνετ και φαξ».