Skip to main content

Ηρακλής για Καυτανζόγλειο: Να ξεχάσουν στον ΠΑΟΚ την αποκλειστικότητα

Κύκλοι των «κυανολεύκων» ξεκαθαρίζουν πως θα προασπίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου κόντρα σε όσους επιθυμούν την εκδίωξή του από το Στάδιο

Έτοιμοι να αντιδράσουν στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ εγείρει και επίσημα αξιώσεις αποκλειστικής χρήσης του Καυτανζογλείου Σταδίου εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ηρακλή.

Κύκλοι των «κυανολεύκων» ξεκαθαρίζουν πως όσοι επιθυμούν την εκδίωξη του συλλόγου από το Καυτανζόγλειο κάνοντάς το τσιφλίκι θα πρέπει να το ξεχάσουν δηλώνοντας πως είναι έτοιμοι να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, η τοποθέτηση των ανθρώπων του «Γηραιού» αναφέρει:

«Έχουμε μείνει στις επαφές του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, που έφεραν τους αρμόδιους φορείς να καταλήγουν στη λύση της κοινής χρήσης του Καυτανζογλείου. Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι επίσημο σχετικά με το όποιο αίτημα του ΠΑΟΚ. Πάντως, αν και εφόσον επιβεβαιωθεί και επισημοποιηθεί η έκφραση μιας τέτοιας πρόθεσης, εμείς είμαστε εδώ. Ο Σύλλογος, ενωμένος, ενιαίος και απολύτως συσπειρωμένος, είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τα συμφέροντα της ποδοσφαιρικής ομάδας και την έδρα της, την οποία χρησιμοποιεί εδώ και 60 χρόνια. Αν κάποιοι ονειρεύονται ότι θα βγάλουν από το Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή, για να το μετατρέψουν σε… τσιφλίκι τους, το μόνο που μπορούμε να τους συμβουλεύσουμε είναι να το ξεχάσουν…».