Skip to main content

Ηρακλής: Ο όρος Μυροφορίδη για τη μεγάλη επιστροφή

Ο τεχνικός διευθυντής των ανόδων, περιμένει να υπάρξει δέσμευση για συγκεκριμένο μπάτζετ, ώστε να προχωρήσει η μεγάλη επιστροφή του στον «Γηραιό»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεγάλη επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη στον Ηρακλή έπειτα από τη συνάντηση που πραγματοποίησαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους διοικούντες.

Σύμφωνα με τη «Blue Arena», ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής έχει ξεκαθαρίσει πως για να επιστρέψει επιθυμεί να έχει στα χέρια του ένα προκαθορισμένο μπάτζετ, βάσει του οποίου θα κινηθεί για να χτίσει την ομάδα, η οποία θα κληθεί να πρωταγωνιστήσει στη Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μάλιστα, έχει διευκρινίσει ότι δεν προαπαιτεί ένα υψηλό μπάτζετ, προκειμένου να προχωρήσει στην ανάληψη έργου στην «κυανόλευκη» πραγματικότητα, αλλά έστω ένα λογικό ύψος προϋπολογισμού για το αγωνιστικό τμήμα, το οποίο θα του επιτρέψει να δημιουργήσει ένα ικανό σύνολο.

Ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει πραγματοποιήσει μια πρώτη έρευνα αγοράς, ώστε να είναι έτοιμος να αναφέρει στους ιθύνοντες του «Γηραιού», ποιο είναι το ελάχιστο της οικονομικής δυναμικής, που πρέπει να του εξασφαλίσουν, με σκοπό την υλοποίηση του αγωνιστικού πλάνου.