Skip to main content

Ηρακλής σε Λεβαδειακό: Σωθήκατε τέσσερις φορες εξωαγωνιστικά!

Οι «κυανόλευκοι» εξαπέλυσαν πυρά απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση των Βοιωτών για το ζήτημα του κανονισμού αδειοδοτήσεων

Στην αντεπίθεση πέρασε το τμήμα ποδοσφαίρου του Ηρακλή εξαπολύοντας πυρά εναντίον του Λεβαδειακού απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση των Βοιωτών για το θέμα του κανονισμού αδειοδοτήσεων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «Γηραιού»:

«Με έκπληξη διαβάζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός που συντάσσεται με το εξώδικό μας για την μη αλλαγή του κανονισμού αδειοδότησης, μεσούσης της περίοδου 2017-2018. Η αλλαγή αυτή μεθοδεύεται από τους αρμόδιους φορείς ώστε να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εσφαλμένα θεωρεί ότι με τα γραφόμενά μας στο εξώδικο αυτό δικαιώνεται η θέση της για την περσινή περίοδο που οδήγησε στον παράνομο και άδικο εξωαγωνιστικό υποβιβασμό μας για τρίτη φορά στην ιστορία μας.

Επειδή η μνήμη μας δεν είναι κοντή, δεν είναι μνήμη χρυσόψαρου και σίγουρα δεν μπαίνει σε γυάλα, σας παραθέτουμε τους απλούς λόγους που αποδεικνύουν ότι δυστυχώς η ΠΑΕ Λεβαδειακός πλανάται πλάνην οικτράν:

Την περσινή περίοδο και ο κανονισμός αδειοδοτήσεων και ο ΚΑΠ αλλά και η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν ανέγραφαν πουθενά ότι οι μη αδειοδοτούμενες ομάδες υποβιβάζονται, αλλά ότι είχαν απαγόρευση μεταγραφών και μόνο. Η απόφαση υποβιβασμού στηρίχθηκε σε μια έωλη απόφαση που είχε παρθεί σε διοικητικό συμβούλιο της Superleague το 2015 και δεν είχε γραφτεί πουθενά αλλού.

Η τεράστια διαφορά με φέτος είναι ότι αναγράφεται στους κανονισμούς από την αρχή της περιόδου και νομίμως αποτελεί μέρος του κανονισμού αδειοδοτήσεων....Τα συμπεράσματα λοιπόν δικά σας...!

Επίσης, ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που έχει υποβιβαστεί τρείς φορές για εξωαγωνιστικούς λόγους και ο Λεβαδειακός είναι η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που έχει σωθεί εξωαγωνιστικά τέσσερις φορές...Και πάλι τα συμπεράσματα δικά σας...!».