Skip to main content

Ηρακλής: Στο Παλαιοχώρι το ματς - Αποφασισμένος να πάει ο κόσμος

Αρμόδιες αρχές θα απαγορεύουν την πρόσβαση σε αυτοκίνητα με πινακίδες Θεσσαλονίκης από το πρωί της Κυριακής στην ορεινή Χαλκιδική

Την αλλαγή γηπέδου διεξαγωγής της κυριακάτικης αναμέτρησης Άρης Παλαιοχωρίου-Ηρακλής, λόγω της ακαταλληλότητας της έδρας των γηπεδούχων ζήτησε από την ΕΠΟ, η αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση.

Σύμφωνα με τη «Blue Arena», η Ομοσπονδία αρνείται να προβεί στη συγκεκριμένη κίνηση και η Αστυνομία έχει ήδη προγραμματίσει τις δικές τις απαγορευτικές ενέργειες, με τις οποίες θα επιχειρήσει να κρατήσει εκτός του Παλαιοχωρίου τον κόσμο του «Γηραιού» που επιθυμεί να ταξιδέψει στη Χαλκιδική για να στηρίξει στην ομάδα του, στον πλέον καθοριστικό αγώνα της περιόδου.

Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Αστυνομίας προβλέπεται το στήσιμο μπλόκων απαγόρευσης διέλευσης, πολύ πριν το σημείο της φωτογραφίας του θέματος, που απεικονίζει το σημείο εισόδου στο Παλαιοχώρι με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη και το χαρακτηριστικό βενζινάδικο στην είσοδο του χωριού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αρμόδιες αρχές θα απαγορεύουν την πρόσβαση σε αυτοκίνητα με πινακίδες Θεσσαλονίκης από το πρωί της Κυριακής.