Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

ΙΣΧΥΡΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να μείνει ανοιχτή η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από τη Στυλίδα μέχρι τα Καμένα Βούρλα.

Ισχυρή χιονόπτωση σημειώνεται από τις 6.00 το πρωί, στην πόλη της Λαμίας. Το ύψος του χιονιού έφτασε ήδη τους 5 πόντους μέσα στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα προβλήματα να παρατηρούνται στην κίνηση των οχημάτων.

Σε πολλούς δρόμους ιδιαίτερα περιφερειακούς, είναι απαραίτητες οι αλυσίδες. Την ίδια ώρα καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να μείνει ανοιχτή η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από τη Στυλίδα μέχρι τα Καμένα Βούρλα. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα, ρίχνοντας αλάτι, προσπαθούσαν να κρατήσουν ανοιχτό το εθνικό δίκτυο, καθώς το οδόστρωμα παρουσιάζει ολισθηρότητα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

Στο εθνικό δίκτυο και στο ύψος της Λαμίας ακινητοποιούνται τα φορτηγά αυτοκίνητα, που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, για να γίνουν ρίψεις αλατιού και να γίνει αποχιονισμός με τα ειδικά μηχανήματα, ενώ στους δρόμους δρόμο Λαμίας - Δομοκού, Λαμίας-Καρπενησίου, και Λαμίας-Άμφισσας η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες και με μεγάλη δυσκολία
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ