Skip to main content

Ισχυρό Επιμελητήριο: Δύο διαψεύσεις σε μία μέρα για τον Νικολόπουλο

Η πρώτη διάψευση, σύμφωνα με τον συνδυασμό του Μ. Ζορπίδη, ήρθε από τον δήμο Λαγκαδά, ενώ η δεύτερη ήταν «διάψευση λόγων με έργα»

Δύο φορές σε μία ημέρα διαψεύσθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Χρήστος Νικολόπουλος, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Ισχυρό Επιμελητήριο», με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο του ΕΕΘ, Μιχάλη Ζορπίδη.

Η πρώτη διάψευση, σύμφωνα με τον συνδυασμό, ήρθε από τον δήμο Λαγκαδά, ενώ η δεύτερη ήταν «διάψευση λόγων με έργα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Ισχυρού Επιμελητηρίου»:

«1. Τον διέψευσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά...

Χτες ο κ. Μικολόπουλος, σε ανακοίνωση του, τόνιζε ότι συμφώνησε σε κάποια θέματα με τον Δήμαρχο Λαγκαδά! Λίγο αργότερα ο ίδιος ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, τον διέψευσε με επίσημη ανακοίνωση, που έχει ως εξής:

"Με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» στο Δήμαρχο Λαγκαδά και την ανακοίνωση του συνδυασμού που ακολούθησε, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Ουδέποτε κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης έγινε αναφορά από τον Δήμαρχο σχετικά με την ύπαρξη "τεράστιου κενού που υπάρχει μέχρι σήμερα στην συνεργασία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με τον Δήμο Λαγκαδά" και συνεπώς κανένα σχετικό "κοινό συμπέρασμα" δεν προέκυψε.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην γνωριμία με τους υποψηφίους και στην ανάπτυξη εκ μέρους τους, του προγράμματος του συνδυασμού τους.

Ο Δήμος Λαγκαδά διατηρεί μια σταθερή και αρμονική συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Ζορπίδη και την διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με τη λειτουργία από το 2007 γραφείου του Ε.Ε.Θ με σκοπό την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής. Το ΕΕΘ όποτε του ζητήθηκε ενίσχυσε δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου Λαγκαδά για τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

2. Διάψευση λόγων με έργα...

Χτες ο κ. Νικολόπουλος μίλησε για "μονοπωλιακή αντίληψη"! Ο Συνδυασμός "Ισχυρό Επιμελητήριο" του απαντά ως εξής:

"Αρμοδιότερος να απαντήσει στα περί "μονοπωλιακής αντίληψης" δεν είναι άλλος από τον επί 11 χρόνια Γραμματέα του ΕΕΘ και επί επίσης 11 χρόνια Πρόεδρο όλων των Επιτροπών Διαγωνισμών και Αναθέσεων Προμηθειών. Όλες οι πληρωμές του ΕΕΘ των τελευταίων 11 ετών φέρουν την υπογραφή του κ. Νικολόπουλου και εγκρίθηκαν από ομόφωνες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως ο Συνδυασμός του, έπειτα από 11 χρόνια ομόφωνων αποφάσεων έχει πρόβλημα άρθρωσης επιχειρηματολογίας. Ωστόσο η αλήθεια είναι μία: δεν υπήρξε ούτε και η παραμικρή σκιά σε οποιοδήποτε οικονομικό θέμα του ΕΕΘ γιατί εάν υπήρχε δεν θα είχαμε ομόφωνες εγκριτικές αποφάσεις του ΔΣ, ενώ κάτι τέτοιο πιστεύουμε ότι δεν θα το επέτρεπε και ο επί 11 χρόνια Γενικός Γραμματέας"».