Skip to main content

Εισβολή αντιεξουσιαστών σε ομιλία του Δραγασάκη στην Αθήνα

Τα άτομα άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των κρατουμένων, ενώ ανήρτησαν ένα πανό υπέρ της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη.

Εισβολή σε ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη στην Αθήνα πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ ομάδα αντιεξουσιαστών.

Τα άτομα μπήκαν στην αίθουσα του παλαιού δημαρχείου Υμηττού, διέκοψαν την ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των κρατουμένων, ενώ ανήρτησαν ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων, δύναμη και αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα – Ν. Μαζιώτη μέλη του Ε.Α.»

Το γεγονός σχολίασε ο κ. Δραγασάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, τονίζοντας ότι η Αριστερά δεν έχει να «φοβηθεί» κάτι ή κάποιον.

«Η εκδήλωση άργησε να ξεκινήσει κάπως, γιατί ομάδα πολιτών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας, ανάρτησε πανό & πέταξε φυλλάδια. Η Αριστερά δεν έχει να "φοβηθεί" κάτι ή κάποιον. Έχει τις δικές τις θέσεις & μπορεί να σταθεί σε κάθε "μάχη" θέσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης.