Skip to main content

Ίβιτς: Δικός μας παίκτης ο Κάτσε, μπορεί να μας βοηθήσει

Ο προπονητής του Δικεφάλου αποκάλυψε ότι βλέποντας την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα της ομάδας

Την ικανοποίησή του για την επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βλάνταν Ίβιτς ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί επέλεξε να κατεβάσει την ομάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή του Έργκους Κάτσε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

Για τη σημερινή νίκη: «Το ζητούμενο σήμερα ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστείς, ειδικά όταν δεν κάναμε κανονικές προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω πως υπήρχε κίνδυνος για την ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για το γεγονός ότι έπαιξε με τρεις στην άμυνα: «Όταν φτάσαμε εδώ και όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο, έκανα μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής και για αυτό αποφάσισα να παίξω με τρεις στην άμυνα».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με άλλο. Δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε απέναντι μας σήμερα μία καλή και οργανωμένη ομάδα, αλλά έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι».

Για τη σύγκριση με το ματς απέναντι στον ΠΑΣ: «Δεν έχουν σχέση τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους. Σήμερα ήρθαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν γινόταν να παίξουμε το ποδόσφαιρο κυριαρχίας που παίζαμε στα προηγούμενα ματς. Ο Παναιτωλικός παίζει καλό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα».

Για τον Έργκους Κάτσε: «Ο Κάτσε είναι δικός μας παίκτης. Πήγε δανεικός για ένα εξάμηνο και πλέον είναι εδώ. Επέστρεψε και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει γι’αυτό και θα τον χρησιμοποιήσω».