Skip to main content

Ίβιτς: Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν δείξει ότι είναι άνδρες

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε περήφανος από τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το αν φοβήθηκε όταν έμεινε ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες: «Δεν φοβήθηκα. Δεν ήταν εύκολο με 10, αλλά το είχαμε κάνει ξανά και για περισσότερο χρόνο. Πίστευα ότι και σήμερα μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο. Δεν ήταν φυσικά εύκολο με τις συνθήκες και την κούραση, αλλά τα καταφέραμε».

Για το τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Οι παίκτες μου έχουν δείξει ότι είναι άνδρες και είμαι σίγουρός ότι και την Τρίτη θα δώσουν το 100%. Όταν μια ομάδα ξεκινάει από το μηδέν και φτάνει να είναι πρώτη, δεν μπορώ παρά να είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι βέβαιος ότι θα τα δώσουν όλα και στο τελευταίο παιχνίδι για να μείνουμε στην πρώτη θέση».

Για τα λάθη της ομάδας του: «Λάθη γίνανε και από τις δυο πλευρές. Από λάθος δημιουργήθηκε και η φάση της αποβολής, αλλά λάθη γίνονται -ειδικά με τόση κούραση όση κουβαλάνε τώρα οι παίκτες».

Για το αν είναι επικίνδυνο που αρκεί μια ισοπαλία στον ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Και σήμερα δεν ήρθαμε με τη σκέψη για ισοπαλία. Προετοίμασα την ομάδα για να νικήσει και έτσι θα γίνει και την Τρίτη».

Για το αν η προοπτική της πρωτιάς στα πλέι οφ κάνει πιθανότερη την παραμονή του στον πάγκο: «Δεν το σκέφτομαι αυτό. Καθόλου. Δεν έχω το μυαλό μου εκεί. Με ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι της Τρίτης. Έχει μείνει ένα ματς ακόμα και όπως και οι παίκτες, έτσι κι εγώ είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Για την παρουσία του κόσμου στο τελευταίο ματς: «Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, αλλά όλα παίζονται. Μόνο τελευταίοι δεν μπορούμε να βγούμε. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει. Έχουμε καιρό να παίξουμε σε γεμάτη Τούμπα και ο κόσμος θα έρθει με νοοτροπία να μας σπρώξει και να γίνει ο 12ος παίκτης».

Για τις ομοιότητες στην πορεία του ΠΑΟΚ με τα πλέι οφ του 2010 και αν έχει επηρεαστεί από τον Φερνάντο Σάντος: «Ο κ. Σάντος είναι ένας μεγάλος προπονητής και είμαι τυχερός που δούλεψα μαζί του, αλλά δεν έχει καμία σχέση. Κάνω πράγματα δικά μου και ανάλογα με το υλικό προσπαθώ να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».