Skip to main content

TELO: Το ανανεωμένο καφέ - εστιατόριο του Τελλογλείου

Στον ανανεωμένο χώρο του καφέ, το μενού εμπλουτίζεται με ελαφρά πιάτα που μπορούν να γευτούν τόσο οι επισκέπτες όσο και κάθε ενδιαφερόμενος.

Μία νέα περίοδο της λειτουργίας του ανοίγει το καφέ - εστιατόριο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ., που συστήνεται εκ νέου στο κοινό με το όνομα TELO.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στον ανανεωμένο χώρο του καφέ, στον πρώτο όροφο του Τελλογλείου, το μενού εμπλουτίζεται με ελαφρά πιάτα που μπορούν να γευτούν τόσο οι επισκέπτες του μουσείου όσο και κάθε ενδιαφερόμενος.

Ειδικά κατά την ανοιξιάτικη και θερινή σεζόν, μέσα στον καταπράσινο και πανέμορφο κήπο του Τελλογλείου, τα σκιερά τραπεζάκια της αυλής προσφέρονται για ένα διάλειμμα σε ένα ήρεμο περιβάλλον, πάνω από την πανεπιστημιούπολη.

Στο TELO μπορεί κανείς να πιει χυμούς, καφέ, τσάι και κοκτέιλ, αλλά και να γευτεί κάποιο ελαφρύ γεύμα.  

Στον χώρο του καφέ λειτουργεί αυτό το διάστημα η έκθεση φωτογραφίας του Ομίλου Φωτογραφίας του Α.Π.Θ. Θα ακολουθήσουν μουσικές, κινηματογραφικές και θεατρικές βραδιές.

Επίσης, μετά από συνεννόηση, στον χώρο του TELO μπορούν να φιλοξενηθούν ειδικές εκδηλώσεις και γεύματα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για catering.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 991620.