Skip to main content

Καυτανζόγλειο και ΟΑΚΑ οι δύο έδρες της Εθνικής στο εξής

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνίζεται, πλέον, σε δύο συγκεκριμένα, εθνικά στάδια: το Καυτανζόγλειο και το ΟΑΚΑ

Σε επιστροφή της έδρας της Εθνικής Ελλάδας στα εθνικά γήπεδα φαίνεται πως προσανατολίζεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Οι διοικούντες την Ομοσπονδία, σύμφωνα με το sdna.gr, αποφάσισαν ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνίζεται, πλέον, σε δύο συγκεκριμένα στάδια: το Καυτανζόγλειο και το ΟΑΚΑ.

Βασική έδρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα αποτελεί το Στάδιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο μετά από δύο δεκαετίες διαθέτει πλέον και νέο χλοοτάπητα. Παράλληλα, θα γίνουν και άλλες βελτιώσεις από τη στιγμή που, κατά πάσα πιθανότητα, εκεί θα αγωνίζεται και ο ΠΑΟΚ, λόγω των εργασιών για τη «νέα Τούμπα».

Η «γαλανόλευκη» έχει μπροστά της δύο διοργανώσεις που έχουν μεταξύ τους συνάφεια: το νεοσύστατο Κύπελλο Εθνών, που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα διαρκέσει δύο μήνες, και τα προκριματικά του Euro 2020, που ξεκινούν τον Μάρτιο του 2019.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, είναι ποιους αγώνες θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο ένα Στάδιο και ποιους στο άλλο. Λογικά, καταλήγει το δημοσίευμα, για τη μία διοργάνωση η Εθνική θα παίξει στο ΟΑΚΑ και για την άλλη στο Καυτανζόγλειο.

Τις τελικές αποφάσεις θα πάρουν από κοινού η διοίκηση της ΕΠΟ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε.