Skip to main content

Καγιούλης: Συνωμοσία για να πέσει κατηγορία ο Ηρακλής

«Ο κ. Παπαθανασάκης με το επιτελείο του θα προχωρήσει στο διαιτητικό και από μένα θα έχει όποια βοήθεια χρειαστεί», είπε ο Ελληνογερμανός μάνατζερ

Για την απόφαση της Super League να υποβιβάσει τον Ηρακλή τοποθετήθηκε ο Νίκος Καγιούλης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» κάνοντας λόγο για για «βρώμικο» πόλεμο που δέχεται η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ελληνογερμανός μάνατζερ:

Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τον Ηρακλή: «Αυτό που έγινε χθες είναι συνωμοσία για να πέσει ο Ηρακλής. Το είπα εδώ και καιρό. Εμείς θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις. Ο κ. Παπαθανασάκης με το νομικό του επιτελείο θα προχωρήσει στο διαιτητικό και από μένα θα έχει όποια βοήθεια χρειαστεί».

Για το ποιοι έκαναν την συνωμοσία: «Αυτό το ξέρει όλη η Ελλάδα. Φάνηκε ποιοι προσπαθούν να ρίξουν μια ομάδα που σώθηκε με το σπαθί της».

Για το αν μπορεί να τον σώσει ο Παπαθανασάκης: «Φυσικά και μπορεί. Έχει το νομικό επιτελείο με τον κ. Καρπετόπουλο και κάποιους άλλους. Του έχω δηλώσει ότι έχει την υποστήριξή μου. Και οικονομική υποστήριξη».

Για το περίφημο παράβολο των 15.000 ευρώ: «Δεν ξέρω το ύψος του ποσού. Ξέρω ότι όσο και να χρειαστεί, θα καλυφθεί».

Για το θέμα Πουρτουλίδη: «Ο κύριος Πουρτουλίδης με τον μάνατζέρ του και τον δικηγόρο του είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να παρουσιαστούν στο διαιτητικό. Θα είναι παρόντες και οι τρεις. Εκείνοι στην Λίγκα δεν ακούν κανέναν. Δεν ακούν νομικούς. Θα άκουγαν τον Πουρτουλίδη; Στο διαιτητικό θα δικαιωθούμε».

Για την αδειοδότηση: «Ήδη έχουμε κάνει έφεση. Πληρώσαμε μεγάλο ποσό. Μας έχουν καλέσει την Παρασκευή. Και εκεί ο κ. Παπαθανασάκης θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

Για την σχέση του με τον Παπαθανασάκη: «Αυτή τη στιγμή δεν παίζει ρόλο η διάδοχη κατάσταση. Παίζουν ρόλο η αδειοδότηση και το θέμα του Πουρτουλίδη. Προσπαθούν να ρίξουν τον Ηρακλή με κάθε τρόπο».

Για τις δηλώσεις του Παπαθανασάκη: «Εγώ θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, πρέπει να συσπειρωθούν όλοι. Και οι επιφανείς Ηρακληδείς της Θεσσαλονίκης. Το όνομα του Ηρακλή θα τους συσπειρώσει όλους. Και τον ερασιτέχνη και όλους. Ο ιδιοκτήτης σήμερα είναι, αύριο δεν είναι».

Για την μεταβίβαση της ΠΑΕ στα χέρια του: «Δεν είναι της δεδομένης στιγμής. Θα συνεχιστεί η προσπάθεια με τους επενδυτές που έχω».

Για το αν θα πάρει την ομάδα αν υποβιβαστεί ο Ηρακλής: «Αυτή είναι μια απόφαση που δεν θα πάρω μόνος μου. Θα την συζητήσω με τους επενδυτές και τον ιδιοκτήτη. Αυτό μπορεί να απαντηθεί σε δέκα μέρες. Αν δεν υπήρχε ο πόλεμος που μας κάνουν, θα είχε ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Με τον κ. Παπαθανασάκη συμφωνούμε στα περισσότερα. Είμαι αισιόδοξος. Έχουμε τον νόμο με το μέρος μας. Αν υπάρχουν βέβαια ακέραιοι δικαστές. Στην Ελλάδα οι νόμοι τηρούνται κατά το δοκούν. Γι’ αυτό γελάει μαζί μας όλη η Ευρώπη».