Skip to main content

Καϊτεζίδης: Το 2018 θα δώσουμε τη μάχη για έναν δήμο ακόμη πιο προσιτό

«Ποδαρικό» στο 2018 από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου έκανε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη ο οποίος ευχήθηκε στο επιτελείο και τους δημότες του.

Μήνυμα ελπίδας, δουλειάς και αισιοδοξίας για την καινούρια χρονιά έστειλε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης κάνοντας «ποδαρικό» στο 2018, από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Αφού ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους τους παριστάμενους, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους, τους εκπροσώπους τοπικών συλλόγων και φορέων και τους δημότες που παραβρέθηκαν, στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος αναφέρθηκε επιγραμματικά στο πνεύμα, στις προσπάθειες, στα αποτελέσματα και στα σχέδια της δημοτικής αρχής.

«Το 2018 ας αφήσουμε πίσω ότι μας πόνεσε και μας πλήγωσε και ας κυριαρχήσει η ελπίδα και η θετική σκέψη σε όλους μας. Να μην χάνουμε το κουράγιο μας, να επιστρατεύουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρούμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, να αντιστρέψουμε ό,τι αρνητικό υπάρχει γύρω μας κάνοντάς το θετικό και να αντλήσουμε δύναμη από τη θετική σκέψη που μας φέρνει η καινούρια χρονιά», σημείωσε, μεταξύ άλλων, στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καϊτεζίδης.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ΑΠΕ, πρόσθεσε ότι παρά τις δυσκολίες που περνά η χώρα ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη κατάφερε να μείνει κοντά στους δημότες του και να υλοποιήσει ένα μεγάλο έργο σε όλες τις δημοτικές ενότητες και κατέληξε «Όπως το 2017 έτσι και τον νέο χρόνο, το 2018 θα δώσουμε τη μάχη για έναν δήμο ακόμη πιο προσιτό στους πολίτες, με ανθρωπιά και ευαισθησία, με ακόμη καλύτερες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη. Συνεχίζοντας παντού την υλοποίηση των έργων υποδομής».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Δημήτρης Μάρδας, Θόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Λαζαρίδης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν κομμάτια της βασιλόπιτας σε όλους τους παριστάμενους, ενώ το φλουρί έπεσε στον τοπικό σύμβουλο Πανοράματος Ευάγγελο Κοντογούρη.