Skip to main content

Κακός ο ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά, άδικη ήττα για τον Απόλλωνα (video)

Με κορυφαίο τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και γκολ του Ρόμπερτ Μακ στο φινάλε, ο «Δικέφαλος» απέδρασε από την έδρα των μαχητικών «Ροσονέρι»

Τη νίκη με 0-1 κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά εναντίον του Απόλλωνα Πόντου για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε καλή απόδοση κάτι που έφερε τις έντονες αποδοκιμασίες των «ασπρόμαυρων» οπαδών που ήταν παρόντες στην Καλαμαριά φωνάζοντας το χαρακτηριστικό σύνθημα «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα και όποιος δεν μπορεί...» αλλά με τη νίκη τους πήραν εν τέλει το εισιτήριο για τους «16».

Οι «Ροσονέρι» του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα αλλά οι σωτήριες επεμβάσεις του Πασχαλάκη αλλά και η αστοχία των Ενλουντούλου - Μπρίτο σταμάτησαν τους γηπεδούχους που στο τέλος ηττήθηκαν από τον «Δικέφαλο» χάρις σε γκολ που πέτυχε στο 90΄ο Ρόμπερτ Μακ.

Ο Σλοβάκος επιθετικός έστειλε τη μπάλα με δεξί διαγώνιο πλασέ στην αριστερή γωνία του Καλογεράκη διαμορφώνοντας το τελικό 0-1 που δίνει την πρόκριση στους «απρόμαυρους» για την επόμενη φάση του θεσμού.

Η βαθμολογία του ομίλου

ΠΑΟΚ 6
Λεβαδειακός 3
Απόλλων Πόντου 3
Αιγινιακός 0

Η τελευταία αγωνιστική

Αιγινιακός-ΠΑΟΚ
Απόλλων Πόντου-Λεβαδειακός