Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Εντάξει» υπενθυμίζει την άποψη που είχε εκφράσει πριν από δύο εβδομάδες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά της κρατικοποίησης.

Για αλληλοϋποστήριξη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Μπουτάρη κάνει λόγο ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το θέμα του ΟΑΣΘ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε «αμαρτωλή» την ιστορία του ΟΑΣΘ, κρίνοντας θετικά την κίνηση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη (δείτε εδώ).

«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συχνά κατηγορεί πολλούς, ανάμεσα σ’ αυτούς και τη μείζονα αντιπολίτευση, για παλαιοκομματισμό. Σήμερα, για να μας αποδείξει τον "προοδευτικό, φιλελεύθερο", πολιτικό προσανατολισμό του, με δηλώσεις του στήριξε ανεπιφύλακτα την κυβερνητική επιλογή για κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ. Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει αυτό που,  πολλές φορές, έχουμε επισημάνει: Την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Μπουτάρη.

Και καταφέρνει, μάλιστα, το ανεπανάληπτο: Μέσα σε δυο, μόλις, εβδομάδες να ταυτιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ και να έρθει αντιμέτωπος με τον... εαυτό του! Μόλις 15 ημέρες  πριν, στις 23 Ιουλίου 2017, ο ίδιος δήλωνε, σε αρθρογραφία του στη Μακεδονία της Κυριακής, ότι ένας κρατικός ΟΑΣΘ δεν είναι λύση. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο κ. Μπουτάρης έγραφε: Επιχειρώντας το  υπουργείο Μεταφορών να επιλύσει το πρόβλημα της δυσλειτουργίας του ιδιωτικού "μονοπωλίου" του ΟΑΣΘ, δημιουργεί ένα μεγαλύτερο. Τον μετατρέπει σε κρατικό οργανισμό, δηλαδή ένα κρατικό "μονοπώλιο".

Και σήμερα; Μπουτάρης υπέρ ΣΥΡΙΖΑ και κατά του εαυτού του! Η επιτομή  του σουρεαλισμού, με φόντο τη δύσμοιρη Θεσσαλονίκη’’.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ