Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
x

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΓΙΑ ΟΑΣΘ: ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η κυβέρνηση δεν δικαιούται να επενδύει στην αγανάκτηση της Θεσσαλονίκης για να «τελειώσει» τον οργανισμό, αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ.

Να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης καλεί την κυβέρνηση, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας τη σημερινή απόφαση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ να αναστείλουν την επίσχεση εργασίας.

«Ανακούφιση προκαλεί η σημερινή απόφαση των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους. Η κυβέρνηση δεν δικαιούται να επενδύει στην αγανάκτηση της Θεσσαλονίκης, για να "τελειώσει" τον οργανισμό! Ο οποιοσδήποτε κυβερνητικός σχεδιασμός για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών δεν ακυρώνει τις ευθύνες για την ταλαιπωρία των εννέα ημερών, την οποία υπέστησαν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης», τονίζει ο κ. Καλαφάτης και προσθέτει:

«Η κυβέρνηση φέρει ευθύνη απέναντι στην πόλη να εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οφείλει να την αναλάβει, ανεξάρτητα από τα ιδεοληπτικά της σχέδια για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών στο νομό, ώστε να μην αντιμετωπίσει ολόκληρος νομός, ξανά, το ίδιο πρόβλημα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ