Skip to main content

Καλαφάτης: Η ΟΝΝΕΔ δημιουργική δύναμη ανανέωσης της πολιτικής

Για την διεξαγωγή του του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, που ξεκινάει σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ευόσμου μίλησε ο βουλευτής

Για την διεξαγωγή του του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, που ξεκινάει σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο βουλευτής Α΄Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του βουλευτή:

«Στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, σήμερα, στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, ακούμε τη φωνή της νεολαίας που αναζητά ευκαιρίες για να χτίσει και όχι να γκρεμίσει. Της νεολαίας που διεκδικεί το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα παραλάβει μια Ελλάδα σταθερή στην καρδιά της Ευρώπης και όχι στο περιθώριο, ικανή να παρέχει ευκαιρίες για ποιοτική παιδεία, επαγγελματική αποκατάσταση και επιβράβευση της αξίας και των κόπων κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας.  Υποδεχόμαστε στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά ως Πρόεδρο της Ν.Δ. τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά ακούμε και τους ΟΝΝΕΔίτες και τις ΟΝΝΕΔίτισσες που είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι της γενιάς του Αύριο και βοηθούν τη Ν.Δ. να γίνει η αναγκαία δημιουργική δύναμη ανανέωσης της πολιτικής, όχι για την πολιτική, αλλά για την κοινωνία.»