Skip to main content

Καλαφάτης κατά Μπουτάρη: Να κάνει πρώτα τα έργα που υποσχόταν το 2009

Στη συνέχεια ας μας αναλύσει και το όραμά του για το 2030 που, απλά, θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, παροπλισμένος, λέει ο επικεφαλής των «Εντάξει»

Πυρά κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, σχετικά με τις δηλώσεις του στην εκδήλωση «Θεσσαλονίκη 2030 – Παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της πόλης», εξαπολύει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης.
 
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Καλαφάτης, «ο δήμαρχος που, εδώ και πέντε χρόνια προσπαθεί, χωρίς επιτυχία να αντιμετωπίσει, έστω ένα ζήτημα καθημερινότητας του πολίτη της Θεσσαλονίκης, ανέλυσε, σήμερα, το όραμά του για το 2030, ημερομηνία κατά την οποία θα παρακολουθεί εκ του μακρόθεν, κάτι που είναι και επιθυμία του, αφού δεν σταματά να μας υπενθυμίζει ότι “στο σπίτι του θα περνούσε καλύτερα”».

Κάνοντας λόγο για μια σουρεαλιστική παράσταση, ο κ. Καλαφάτης προσάπτει στον κ. Μπουτάρη «σκοπό να επιδείξει τις δημόσιες σχέσεις του δημάρχου με στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να αποδείξει πως, όντως, όπως παραδέχεται, “με το γκοβέρνο τα πάει καλά”».

«Όμως», συμπληρώνει ο ίδιος, «τα –μη κοστολογημένα- σχέδια επί χάρτου ενός δημάρχου, τα οποία ακόμη δεν έχουν αποτυπωθεί σε business plan,  όπως ο ίδιος ομολόγησε από το βήμα της φιέστας που έστησε, ενδιαφέρουν αποκλειστικά τον ίδιο».

Εντείνοντας τις βολές του, ο επικεφαλής των «Εντάξει» καταλήγει: «Ας υλοποιήσει έστω κι ένα από τα έργα που είχε εξαγγείλει το 2009 στο υπόλοιπο της θητείας του και, στη συνέχεια, ας μας αναλύσει και το όραμά του για την περίοδο που, απλά, θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, παροπλισμένος».