Skip to main content

Καλαφάτης: Aπαράδεκτη η επίθεση κατά Μπουτάρη (video)

Πώς σχολίασε τη χθεσινή επίθεση ο επικεφαλής των Εντάξει στο πλαίσιο της παρουσίας του στην δοξολογία στη μνήμη της Ποντιακής Γενοκτονίας.
Τη χθεσινή επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη καταδίκασε ο επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει» της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και βουλευτής ΝΔ Ά Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.
 
Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της παρουσίας του στην δοξολογία στη μνήμη της Ποντιακής Γενοκτονίας, ο κ. Καλαφάτης είπε: «Είναι πραγματικά απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο και απερίφραστα καταδικαστέο αυτό που συνέβη χθες. Πραγματικά, μια ημέρα μνήμης αμαυρώθηκε με αυτό το τραγικό συμβάν».
 
Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει από ποιον χώρο προέρχονται οι δράστες, ο κ. Καλαφάτης απάντησε πως δεν έχει εικόνα. «Όπως έχω πει επανειλημμένα, θα πρέπει να υπάρχει άμεση καταδίκη οποιασδήποτε μορφής βίας απ'όπου κι αν προέρχεται. Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά και πράξη ανομίας θα πρέπει να ελέγχεται από τις αρμόδιες αρχές», συμπλήρωσε.
 
Τη δοξολογία επρόκειτο να τελέσει ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ωστόσο επικαλέστηκε κάποια υποχρέωση και εκπροσωπήθηκε.