Skip to main content

Καλαφάτης: Ποιος φταίει τελικά για το περσινό φιάσκο με τις αλατιέρες;

Ζήτησε να γίνει ενημέρωση για τα αποτελέσματα του εσωτερικού ελέγχου που είχε ανακοινώσει ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, μετά την κακοκαιρία

Επίθεση στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης, ζητώντας να γίνει ενημέρωση για τα αποτελέσματα του εσωτερικού ελέγχου που είχε ανακοινώσει ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης σχετικά με τους υπεύθυνους της κακοκαιρίας του περασμένου χειμώνα και της ταλαιπωρίας που είχαν υποστεί οι δημότες.

«Έχουν περάσει 11 μήνες, να μας πείτε σήμερα ποιος ήταν ο υπεύθυνος για την ταλαιπωρία των πολιτών. Ή θα μας πείτε σήμερα ποια ήταν τα αποτελέσματα του ελέγχου και να δούμε ποιος ήταν ο υπεύθυνος γι΄ αυτό το ρεζιλίκι. Ή θα μας πείτε για να μάθουμε ή δεν θα μας πείτε. Αυτό σημαίνει πως εάν δεν μας πείτε, ή είστε πλήρως ανίκανοι μετά από μήνες να μην βρείτε τι έφταιγε ή λέτε ψέματα ότι κάνετε έρευνα. 11 μήνες περιμένουμε, ή είστε ανίκανοι ή λέτε ψέματα», σημείωσε ο κ. Καλαφάτης.

Όπως τόνισε, «πριν από 11 μήνες δημιουργήθηκε ένας τραγέλαφος, ο δήμος Θεσσαλονίκης έγινε ρεζίλι των σκυλιών, με ευθύνη της διοίκησης Μπουτάρη». «Μια προβλεπόμενη κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να γίνουμε ρεζίλι, όνειδος σε όλη την Ελλάδα. Γίναμε και σκετς με τις παγωμένες αλατιέρες του Μπουτάρη. Το ζήτημα είναι ότι μια ολόκληρη πόλη ταλαιπωρήθηκε», ανέφερε, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.