Skip to main content

Κάλεσμα Λευτέρη Πετρούνια για τον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» (vid)

O «χρυσός» Ολυμπιονίκης έχει ήδη μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας θα δώσει για άλλη μια χρονιά πρόσθετη λάμψη στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της 1ης Απριλίου 2018, για τον οποίον ήδη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον δρομέων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό!

O «χρυσός» Ολυμπιονίκης, τρις πρωταθλητής Ευρώπης και δις πρωταθλητής κόσμου στους κρίκους, έχει ήδη μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και σας καλεί να τον μιμηθείτε, δηλώνοντας άμεσα συμμετοχή και ξεκινώντας προπονήσεις για το μεγάλο ραντεβού της ερχόμενης άνοιξης:

«Οι εγγραφές, όπως και οι προπονήσεις για τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, έχουν ξεκινήσει! Σας περιμένω την 1η Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, για να τρέξουμε μαζί!», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωταθλητής της ενόργανης κατά τη διάρκεια μιας προπόνησής του σε κυλιόμενο διάδρομο γυμναστικής, δείχνοντας ότι σκοπεύει να παρουσιαστεί σε ιδανική φόρμα ενόψει της σπουδαίας διοργάνωσης, στην οποία θα πάρει μέρος με την “Stoiximan Running Team”!

Δείτε το μήνυμα - κάλεσμα του Λευτέρη Πετρούνια στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018 υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες εκπλήξεις από κάθε άλλη φορά! Δηλώστε συμμετοχή άμεσα και εξασφαλίστε μία θέση στην εκκίνηση!

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Οι ατομικές εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 7 Μαρτίου και οι ομαδικές εγγραφές μέχρι τις 2 Μαρτίου.

Οι εγγραφές μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο info@atgm.gr και info@alexanderthegreatmarathon.org ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων).

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).

δ. Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος-Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας την δήλωσή του στο Ίδρυμα-Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος στην ομάδα του (Running Team).

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.