Skip to main content

Καλφακάκου: Όσοι στήριξαν τα συλλαλητήρια έχουν ευθύνη για την επίθεση

Η ίδια έκανε ακόμη λόγο για «τυφλή βία τραμπούκων» ενώ παράλληλα αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα.

Ένα μέρος της ευθύνης για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη την έχουν όσοι στήριξαν τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, δήλωσε σήμερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η Ρία Καλφακάκου

Η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο διαχωρισμός σε πατριώτες και μη, κατά τον δημόσιο διάλογο για τα συλαλλητήρια, υποκίνησε την εναντίωση κατά του δημάρχου. 

Η ίδια έκανε ακόμη λόγο για «τυφλή βία τραμπούκων» ενώ παράλληλα αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα για τη στάση της στο επεισόδιο.

«Είμαστε δίπλα στον δήμαρχο. Μπορώ να καταλάβω την τυφλή βία τραμπούκων. Ένα μεγάλο μπράβο στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που στάθηκε δίπλα του και απέδειξε ότι φοράει παντελόνια», τόνισε.

Όπως είπε, «προφανώς όλος ο δημοκρατικός κόσμος και όλο το πολιτικό φάσμα καταδικάζει απερίφραστα αυτή την άνανδρη επίθεση. «Γίνεται ακόμα πιο βαρύ όταν η επίθεση είναι από τα φασιστάκια τα οποία τα ξέρουμε», σημείωσε η κ. Καλφακάκου.