Skip to main content

Κτηνοτρόφος καλλιεργούσε 147 δενδρύλλια κάνναβης στη Θεσσαλονίκη

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας συνελήφθη ο 55χρονος για καλλιέργεια 147 δενδρυλλίων κάνναβης σε ποιμνιοστάσιο σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκη

Δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε σε ποιμνιοστάσιο σε αγροτική περιοχή στο Πρόχωμα, Θεσσαλονίκης, ένας 55χρονος, ο οποίος συνελήφθη, χθες το πρωί, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ποιμνιοστάσιο του 55χρονου, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στον εξωτερικό χώρο 147 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στο εσωτερικό του ποιμνιοστασίου εντοπίσθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δοχεία επιμελώς κρυμμένα που περιείχαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 19 κιλών και 900 γραμμαρίων, καθώς και σπόρους κάνναβης βάρους 40 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, το τελευταίο διάστημα έχουν εντοπίσει πάνω από 800 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της καλλιέργειας.