Skip to main content

Καλλιεργούσε δενδύλλια κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας εντοπίσθηκε σε παραποτάμια αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης φυτεία 745 δενδρυλλίων κάνναβης

Χειροπέδες σε έναν 65χρονο έβαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ο οποίος δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.

Ο 65χρονος συνελήφθη σε παραποτάμια αγροτική έκταση σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 745 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στο χώρο της φυτείας εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 35 κιλών.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, εντοπίσθηκαν ακόμη 45 δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε αποθήκη εντός του παραπάνω αγροκτήματος αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 50,8 κιλών.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 790 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 έως 3,5 μέτρων, κάνναβη βάρους 85 κιλών και 800 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.