Skip to main content

Καλλιεργούσε στον Αγ. Πρόδρομο Χαλκιδικής 30 δενδρύλλια κάνναβης(φωτο)

Σε Χαλκιδική και Κοζάνη συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις 3 άτομα και κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 2,5 κιλά κάνναβη και 30 δενδρύλλια

Συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια στοχευμένων δράσεων σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Κοζάνης, τρία άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη το απόγευμα στον Αγ. Πρόδρομο Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 50χρονος.

Καλλιεργούσε σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση εξωτερικά της οικίας του, 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,7 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 606,7 γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν το μεσημέρι στην περιοχή Αγ. Δημητρίου Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 42 και 28 ετών.

Σε αστυνομική έρευνα της οικίας τους, βρέθηκαν σε διάφορα σημεία στην αυλή και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 24,2 γραμμαρίων, καθώς και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 13,5 εκατοστά.

Επίσης, από την κατοχή του 42χρονου κατασχέθηκαν 5,2 γραμμάρια κάνναβη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.