Skip to main content

Καλύβας: «Πρέπει να λυθεί το θέμα των χρεών»

Το θέμα που πρέπει να απασχολήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αυτό των χρεών, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Καλύβας.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM» μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Καλύβας, τονίζοντας πως οι διοικούντες του «Δικέφαλου» θα πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα των χρεών. 
 
Αναλυτικά:
 
Για το θέμα των χρεών: "Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα από την άλλη μεριά. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να λύσουμε το πρόβλημα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αλλά και ο ίδιος του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διαχειριστεί τα χρέη του. Ο ΠΑΟΚ έχει παραδεχθεί ότι δεν θέλει να του χαριστεί ούτε ένα ευρώ. Σημασία έχει ότι πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν πως πρέπει να λυθεί το πρόβλημα και να αφήσουμε το παρελθόν πίσω."
 
Για το ότι ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδα στο οικονομικό κομμάτι για ακόμη μία φορά: "Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι μία από τις ομάδες που ο κόσμος μπορεί να την σπρώξει μπροστά. Από την άλλη, όμως, αν προκύψει κάποιος μεγαλομέτοχος, σοβαρός, ο κόσμος πρέπει να τον βοηθήσει. Μέχρι στιγμής, όμως, στηριζόμαστε στον κόσμο. Το βάρος το έχει ο κόσμος. Για αυτό επιμένω τόσο πολύ στο να λυθεί το θέμα των χρεών, αφού υπάρχει ο κόσμος."
 
Για τον αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα αγοράσει διαρκείας: "Είμαι σίγουρος. Ο κόσμος έχει αποδείξει ότι αγαπά την ομάδα. Έχουμε απτά παραδείγματα, ακόμη και σε εποχές που ήταν δύσκολες. Για αυτό η πολιτεία οφείλει για αυτόν τον κόσμο να δώσει μία λύση στο θέμα των χρεών."
 
Για τη μείωση των τιμών στα διαρκείας: "Η διοίκηση μπήκε στο πνεύμα της κρίσης που αντιμετωπίζουμε. Υπάρχει ένα γενικότερο οικονομικό πρόβλημα και νομίζω ότι ορθώς αποφάσισε η διοίκηση να μειώσει τις τιμές."
 
Για το θέμα του νέου προπονητή: "Καλό θα ήταν να κλείσει το θέμα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, έτσι ώστε ο νέος προπονητής να συμμετάσχει και στον σχεδιασμό της ομάδας. Η λύση δεν είναι απλή, αλλά η διοίκηση θα την βρει."
 
Για τα νέα μέλη του δ.σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Πάντα ήμουν της άποψης ότι ο ΠΑΟΚ είναι ζωντανός οργανισμός και ότι πρέπει να ανανεώνεται. Πρέπει να τους βοηθήσουμε και να είμαστε δίπλα τους. Πρέπει να μπαίνει στην ομάδα καινούργιο αίμα. Όπως μπαίνουν ποδοσφαιριστές, να μπαίνουν και διοικητικοί παράγοντες."