Skip to main content

«Καμία συναίνεση για το θέμα του νέου γηπέδου»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, τόνισε ότι δε μίλησε με κανέναν εκπρόσωπο των Αράβων, ενώ δήλωσε ότι μόνο η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, και φυσικά τα μέλη του συλλόγου, θα αποφα
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, τόνισε ότι δε μίλησε με κανέναν εκπρόσωπο των Αράβων, ενώ δήλωσε ότι μόνο η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, και φυσικά τα μέλη του συλλόγου, θα αποφασίσουν για το θέμα του γηπέδου.

 «Δεν υπάρχει καμία συναίνεση από την πλευρά του ερασιτέχνη για το θέμα του νέου γηπέδου. Ποτέ δεν μίλησα με κανέναν εκπρόσωπο των Αράβων για το θέμα της επένδυσης τους στον ΠΑΟΚ. Όσα ξέρω, τα έχω πληροφορηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη, και τις εφημερίδες. Ο Ζαγοράκης, πριν από λίγο καιρό, μου είπε ότι υπάρχουν επενδυτές από το εξωτερικό, οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΠΑΕ. Διευκρινίσαμε ότι όταν θα γίνει αναλυτική συζήτηση, θα ενημερωθώ διεξοδικά. Ποτέ όμως στις συζητήσεις που είχα με τον Ζαγοράκη, δεν αναφερθήκαμε στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Το μόνο που έμαθα είναι ότι υπήρχε και υπάρχει ενδιαφέρον από τους Άραβες. Τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Η περιουσία του ΠΑΟΚ δε διαπραγματεύεται, γιατί, πολύ απλά, ανήκει στους ΠΑΟΚτσήδες. Όπως όλοι γνωρίζουν, το ίδιο κάναμε όταν τέθηκε το θέμα του γηπέδου με τον Μπατατούδη και τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον Καμπάνη και άλλους φερόμενους επενδυτές. Η θέση μας είναι πάγια. Μόνο η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, και φυσικά τα μέλη του συλλόγου, θα αποφασίσουν για το θέμα του γηπέδου. Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν το διαπραγματευόμαστε», δήλωσε ο Θανάσης Κατσαρής.