Skip to main content

Καμίνης: Προμελετημένο σχέδιο οι καταστροφές καταστημάτων στην Ερμού

Ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε ότι η ανομία που επικρατεί στην Αθήνα είναι ανεπίτρεπτη για «ένα κράτος δικαίου και μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα»

Σε προμελετημένο σχέδιο απέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τις χθεσινές καταστροφές που προκλήθηκαν σε 67 καταστήματα της οδού Ερμού, από αγνώστους.

«Και το 2010 τα έσπασαν στο Κολωνάκι. Με τον ίδιο τρόπο. Με το ίδιο προμελετημένο σχέδιο. Και το καλοκαίρι του 2011 επιτέθηκαν πάλι στην περιοχή του Κολωνακίου. Η συμμορία αυτών των ανθρώπων λειτουργεί ανενόχλητα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης, μιλώντας στα Παραπολιτικά.

Ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε, ότι η ανομία που επικρατεί στην Αθήνα είναι ανεπίτρεπτη για «ένα κράτος δικαίου και μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα» και πρέπει να εκλείψει.

Επίσης ανέφερε, ότι είναι σε απόγνωση οι καταστηματάρχες, που «από τη μία υπάρχουν διάφοροι που δεν τους αφήνουν τις Κυριακές να ανοίξουν τα μαγαζιά τους, και όταν τα ανοίγουν έρχονται και τους τα σπάνε με αυτό τον τρόπο. Νομίζω ότι είναι κάτι απαράδεκτο».