Skip to main content

Καμμένος: Έτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση

Η Εθνική μας Άμυνα είναι θωρακισμένη, κυρίως από το μεγαλύτερο όπλο, που είναι το υψηλό ηθικό και το ανθρώπινο δυναμικό, τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση ή προσπάθεια προσβολής της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Είμαστε έτοιμοι, γιατί έτσι προασπίζουμε την ειρήνη», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι «η Εθνική μας Άμυνα είναι θωρακισμένη, κυρίως από το μεγαλύτερο όπλο, που είναι το υψηλό ηθικό και το ανθρώπινο δυναμικό».

Ο κ. Καμμένος συνεχάρη «την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους Εθνοφύλακες και τους Στρατεύσιμους, γιατί απαντούν άμεσα σε κάθε κάλεσμα των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων».

«Παράλληλα, η παρουσία όλου αυτού του κόσμου σήμερα στην παρέλαση δείχνει ότι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του συνόλου του ελληνικού λαού», πρόσθεσε.

Σημείωσε επίσης ότι «το μήνυμα που έστειλε σήμερα ο ελληνικός λαός με την παρουσία του σε αυτή τη μεγαλειώδη παρέλαση είναι ένα μήνυμα ενότητας του λαού με τις Ένοπλες Δυνάμεις».