Skip to main content

Καμμένος:Η Ελλάδα γίνεται χώρα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου

Θα προχωρήσουμε στις απαιτούμενες πολιτικές ενέργειες για τη διασφάλιση της οικονομικής ζώνης, σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η Ελλάδα, αυτόν τον χρόνο, γίνεται χώρα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, αρχίζει μία καινούργια περίοδος για τη χώρα μας, ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στα εγκαίνια για τη σύσταση της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ), που πραγματοποιήθηκαν στην 112 Πτέρυγα Μάχης, στην Ελευσίνα.

Το 2018 «θα προχωρήσουμε στις απαιτούμενες πολιτικές ενέργειες για τη διασφάλιση της οικονομικής ζώνης, προκειμένου να προχωρήσουμε στις εξορύξεις του φυσικού αερίου και του πετρελαίου» εξήγγειλε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

«Θα προχωρήσουμε στις απαιτούμενες πολιτικές ενέργειες για τη διασφάλιση της οικονομικής ζώνης, προκειμένου να προχωρήσουμε στις εξορύξεις του φυσικού αερίου και του πετρελαίου. Αυτό χάρη στις δυνατές και ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, σε όλους εσάς» ανέφερε.

«Η ισχυρή γεωπολιτικά Ελλάδα είναι αυτή που βοήθησε την κυβέρνηση να οδηγηθεί στην έξοδο από την κρίση. Βλέπουμε όλοι το διαφορετικό μάτι, με το οποίο μας κοιτούν οι σύμμαχοι, αλλά και οι αντίπαλοί μας. Βλέπουμε τον σεβασμό που δείχνουν στην Ελλάδα, χάρη ακριβώς σε όλους εσάς, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας και στον νέο ρόλο που θα παίξει πλέον η χώρα στη Νοτιανατολική Μεσόγειο», πρόσθεσε.