Skip to main content

Καμπερίδης: Ο Άρης έχει ανάγκη από θετικά αποτελέσματα

O βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη ανέφερε πως το ματς με τον Κολοσσό είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς η ομάδα πρέπει να διαχειριστεί όλα της τα προβλήματα

Στη συγκέντρωση την οποία πρέπει να δείξουν αύριο οι παίκτες του Άρη ώστε παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα, να πάρει τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στάθηκε ο Σάββας Καμπερίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται για εμάς με τον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό. Στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα καθώς οκτώ από τις 14 αναμετρήσεις γίνονται στο "Nick Galis Hall".

Το αυριανό (20/01) παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφενός γιατί ο αντίπαλος είναι ένα αξιόλογο σύνολο, με ποιότητα και συνοχή και αφετέρου γιατί καλούμαστε να διαχειριστούμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, τη δεδομένη στιγμή. Απαιτείται η μέγιστη συγκέντρωση απ’ όλους, καθώς σε μια μόλις προπόνηση θα πρέπει να αφομοιωθούν όλες οι πληροφορίες, που αφορούν το παιχνίδι. Επιπλέον αποτελεί αναγκαιότητα η άμεση προσαρμογή του Ντουβιέ στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον αγώνα, θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο κομμάτι τις ενέργειας, ξεκινώντας όπως πάντα από την άμυνα μας. Ο Κολοσσός βασίζεται κατά κύριο λόγο στην περιφέρεια του, καθώς η παρουσία του Γκρίφιν, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ και τρίτος στις ασίστ στο πρωτάθλημα αλλά και αυτή των Μπρέϊ και Γουέϊρ, αποτελεί σημείο αναφοράς, καθώς αποτελούν τους βασικούς εκφραστές και δημιουργούς του επιθετικού πλάνου του αντιπάλου.

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα έχει ανάγκη από θετικά αποτελέσματα. Αυτό θα πρέπει να αποτελέσει κίνητρο για όλους, ώστε να δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας για τη νίκη».