Skip to main content

Κάμπος: Δικαίωση που πήραμε το κύπελλο, όλοι ξέρουν τι έγινε

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά εξαιτίας όλων όσα έγιναν. Τώρα θα ξεκουραστούμε και μετά θα ετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά», είπε ο Αγκολέζος επιθετικός

Δικαιωμένος για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ έπειτα από όλα όσα εκτυλίχθηκαν στο πρωτάθλημα στερώντας ουσιαστικά το νταμπλ από τους «ασπρόμαυρους» εμφανίστηκε παραχωρώντας συνέντευξη στο «PAOK24», ο Τζάλμα Κάμπος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αγκολέζος επιθετικός του «Δικεφάλου»:

- Τι σημαίνει για εσάς αυτό το Κύπελλο, έπειτα από ό,τι συνέβη στο πρωτάθλημα;

«Ήταν ένα μονό παιχνίδι, ένας τελικός που κερδίσαμε. Ήταν ξεκάθαρο ότι δικαιούμασταν να κερδίσουμε μετά από ό,τι έγινε στο πρωτάθλημα. Όλοι ξέρουν τι έγινε. Η νίκη δεν ήρθε ως απόδειξη. Όλοι όμως είδαν ποια ομάδα ήταν καλύτερη όλη τη σεζόν».

- Ήταν μια περήφανη απάντηση στην ΑΕΚ;

«Δεν είναι ανάγκη να το απαντήσω αυτό. Παίξαμε για εμάς, για τις οικογένειές μας, για τους οπαδούς μας και αυτό είναι που κάνουμε πάντα. Δεν δουλεύουμε για άλλους αλλά για εμάς.

Και η δουλειά μας είναι καλή, παίζουμε καλά αλλά με κάποιον τρόπο χάσαμε το πρωτάθλημα».

- Τι σας είπε ο προπονητής σας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου;

«Ότι είναι περήφανος για εμάς γιατί ήμασταν ανώτεροι καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

- Ποιανού ιδέα ήταν να πανηγυρίσετε με τις μάσκες με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη;

«Ήταν μια ωραία ιδέα, δεν το ήξερα. Ήταν ωραίο επειδή δείξαμε ότι συνεχίζει να είναι δίπλα μας και θα συνεχίσει να είναι δίπλα μας».

- Τι γεύση σου μένει μετά από αυτή τη σεζόν;

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, εξαιτίας όλων όσα έγιναν. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το κύπελλο ξανά για δεύτερη σερί χρονιά. Τώρα θα ξεκουραστούμε και μετά θα ετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά».