Skip to main content

Κάμπος: Εξακολουθώ να είμαι ΠΑΟΚ, μπορούμε να προκριθούμε με Βασιλεία

Ο πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου» και νυν της Αλάνιασπορ εξέφρασε τη σιγουριά του πως οι «ασπρόμαυροι» την επόμενη σεζόν θα κατακτήσουν το νταμπλ

Τη σιγουριά του πως ο ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν θα κατακτήσει το νταμπλ εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Τζάλμα Κάμπος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου» και νυν της Αλάνιασπορ:

Για την απόφασή του να πάει στην Αλάνιασπορ: «Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω αυτή τη μετεγγραφή. Ήταν μια καλή προοπτική για εμένα. Βοήθησε και ο πρόεδρος. Μου έδειξε ότι με θέλει. Ασχολήθηκε προσωπικά και ο υπουργός εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, που είναι αδερφός του προέδρου. Μου έδωσαν προοπτική για το μέλλον και γι’ αυτό προχώρησε αυτή η μετεγγραφή».

Για τα δύο χρόνια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ: «Ευχαριστώ τον Ιβάν Σαββίδη, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς. Αυτά τα δύο χρόνια έχουν ένα θετικό πρόσημο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μια νέα εποχή. Είμαι περήφανος που συμμετείχα στην αλλαγή σελίδας. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο δυνατός από εδώ και πέρα. Χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ από την πλευρά μου σε αυτήν την αλλαγή σελίδας του συλλόγου».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Η δουλειά του μίλησε στο γήπεδο. Ήταν μια ομάδα που με τις ίδιους παίκτες παρουσίασε μεγάλη βελτίωση. Ήμασταν πρωταθλητές στο γήπεδο, χάσαμε τον τίτλο στα δικαστήρια. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το νταμπλ τη νέα χρονιά».

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Champions League: «Έχει καλές πιθανότητες. Η Βασιλεία είναι μια καλή ομάδα, όμως, μπορούμε να προκριθούμε (σ.σ. χρησιμοποίησε πρώτο πληθυντικό)».

Για το αν εξακολουθεί να νιώθει μέλος του ΠΑΟΚ με αφορμή την χρήση του πρώτου πληθυντικού στην προηγούμενη τοποθέτησή του: «Εξακολουθώ να είμαι ΠΑΟΚ. Θα υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ».

Για τους Ζαμπά - Χατσερίδη: «Δεν έχω άποψη, δεν είχα την τύχη να δουλέψω μαζί τους. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και πιστεύω ότι θα τα πάνε καλά».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Τον ευχαριστώ προσωπικά, έχω πολύ καλή άποψη γι’ αυτόν. Ήταν πολύ άσχημο που κάποιοι προσπάθησαν να φτιάξουν μια κακή εικόνα γι’ αυτόν. Οι άνθρωποι γύρω του ξέρουν ποιος πραγματικά είναι. Είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ πολύ ψηλά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Για τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ: «Όλοι οι νεαροί έχουν πολύ ταλέντο και θα ήταν άδικο να διαλέξω κάποιον. Όλοι τους μπορούν να κάνουν μια μεγάλη καριέρα».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγαπούν πολύ την ομάδα. Ανεξαρτήτως που παίζει και με ποιον παίζει ο ΠΑΟΚ, είναι πάντα στο πλευρό του. Δεν βρίσκεις αυτό το συναίσθημα σε πολλές ομάδες. Είναι πραγματικά ξεχωριστοί και πάντα θα τους έχω στην καρδιά μου».